welke bal schieten?

Met vrienden, familie of collega’s samen, een middag of avond gezellig boulen?  Dat kan bij ons!

Wij Liggen biedt aan groepen de mogelijkheid om de petanquebanen te huren voor een morgen, middag of avond. Een leuk alternatief voor een familiebijeenkomst, een buurtfeest of voor personeelsverenigingen en clubs die eens wat anders willen.
Petanque is een spel dat door vrijwel iedereen gespeeld kan worden en is naast een sportief, zeker ook een heel sociaal gebeuren. Op onze fraaie banen wordt een kleine competitie gespeeld waarbij er steeds van medespelers en tegenstanders wordt gewisseld. En tussen de wedstrijden door worden korte pauzes ingelast waarbij de kantinefaciliteiten volledig tot uw dienst staan. Op deze wijze is contact met iedereen uit de groep maximaal en word het gezelschap snel gemengd.

Het spel

Leden van Wij Liggen begeleiden het spel, treden als scheidsrechter op en verzorgen de kantine. Na afloop van de onderlinge wedstrijden wordt ook de totaalscore met winnaars en verliezers opgemaakt.
In de winter en herfst wordt uiteraard binnen gespeeld, er staan maar liefst 16 banen tot uw beschikking, plaats biedend aan 96 spelers tegelijkertijd. In de zomer spelen we bij voorkeur buiten, waar 22 banen liggen, mooi in het groen en al dan niet in de zon. Puur genieten voor iedereen!

Kosten

De kosten bedragen € 4,00 per deelnemer met een minimum van € 100,00. Dit is de vergoeding voor baanhuur en materialen en begeleiding. Drank is tegen nette prijzen, warm en koud bij ons verkrijgbaar. LET OP: uitsluitend licht-alcoholisch.
En wilt u op het gebied van eten iets anders als het standaardassortiment van onze kantine dan kan dat via onze cateraar, naar wens worden verzorgd.
Voor inlichtingen over de verhuur kunt U bellen naar Hans van den Dungen: gsm 06 22 16 54 35.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Accommodatie huren?

Vul het onderstaande formulier in of loop even binnen.