Met vrienden, familie of collega’s boulen?

Wij Liggen biedt aan groepen de mogelijkheid om de petanquebanen te huren voor een morgen, middag of avond. Een leuk alternatief voor een familiebijeenkomst, een buurtfeest of voor personeelsverenigingen en clubs die eens wat anders willen.
Petanque is een spel dat bijna door iedereen gespeeld kan worden en is daarbij een heel sociaal gebeuren. Tijdens de bijeenkomst wordt een kleine competitie gespeeld waarbij er steeds van medespelers en tegenstanders wordt gewisseld. En tussen de wedstrijden door worden korte pauzes ingelast waarbij de kantinefaciliteiten volledig tot uw dienst staan. Op deze wijze is contact met iedereen uit de groep maximaal.

Het spel

Leden van Wij Liggen begeleiden het spel, treden als scheidsrechter op en verzorgen de kantine. En als de stofwolken zijn opgetrokken, want reken maar dat het er fanatiek aan toe gaat, kan de eindstand worden opgemaakt. In de winter en herfst wordt uiteraard binnen gespeeld, er staan maar liefst 16 banen tot uw beschikking, plaats biedend aan 96 spelers tegelijkertijd. In de zomer spelen we bij voorkeur buiten waar maar liefst 32 banen liggen.

Kosten

De kosten bedragen euro; 4,00 per deelnemer met een minimum van euro; 100,00. En wilt u meer catering dan het standaardassortiment van onze kantine dan kan dat via onze cateraar naar wens worden verzorgd.
Voor inlichtingen over de verhuur kunt U bellen naar Hans van den Dungen tel. 073 5474534 of 06 22165435.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Accommodatie huren? Vul het onderstaande formulier in of loop even binnen.