Zoals jullie waarschijnlijk al begrepen hebben van onze minister president Rutte, is de accommodatie van PV Wij Liggen, tot nader order beperkt geopend. Jammer maar heel begrijpelijk!

Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht, de lange avonden en de verlichting overal zichtbaar, zal het voor iedereen een domper op de feestvreugde zijn. Het wekelijkse moment om samen met je clubgenoten toch effe van huis af te zijn voor een gezellig partijtje petanque; het zal echt gemist worden door velen.

De wereld draait echter door en dat moet ook om tot een oplossing te komen voor deze ellende. Maar in die tussentijd ligt er een taak voor ons allemaal, om er voor elkaar te zijn en op elkaar te letten. Elkaar troost geven en luisteren naar elkaars problemen kan de situatie hopelijk wat verzachten. Ook dat hoort bij het lidmaatschap van een vereniging als Wij Liggen. Daarom deze oproep vanuit het bestuur om contact te houden met elkaar. Vooral dat kaartje of belletje of appje geeft die ander toch de geruststellende gedachte dat ze er niet alleen voor staan!!!!  Een kleinigheidje van niks kan een enorme impact hebben voor de ander, probeer het maar eens, het doet iedereen goed!!

Het bestuur wenst u vooral gezondheid en ’n bietje geluk voor de toekomst. Dan zien we straks wel hoe het verder moet…….