P. V. Wij Liggen” is een sprankelend, kleurrijk kunstwerk rijker.

Alle eer is voor Rik Smies, een echte graffitikunstenaar. Hij houdt zich overigens niet alleen bezig met graffiti, maar schildert ook, onder andere portretten. Zo is hij nu bezig, in opdracht, met een portret van Johan Cruijf. Bij  “Wij Liggen’ heeft hij in de hal een mooie schildering gemaakt, het is eigenlijk een soort drieluik. Met diverse leuke details, zoals de glazen boerderij, klompen, kaarsen en de Brabantse vlag. Maar ook een jeu de boulesbaan en natuurlijk een mooie “Fanny”. Wat een “Fanny” betekent, dat legt P.V. Wij Liggen u graag uit als u de schildering in de hal komt bewonderen.

In de andere hal is ook nog een grote kale wand, die een beetje jaloers kijkt naar de beschilderde wand. Maar helaas zijn er nog niet de financiële middelen om dat nu al te realiseren. Daarom zoekt P.V. Wij Liggen sponsoren, ze zijn blij met elk bedrag. Er bestaat de mogelijkheid om uw (bedrijfs)logo als reclame in het ontwerp in te passen.

Ook hoopt de club nieuwe leden te mogen verwelkomen op hun prachtige locatie. Schijndel heeft een heus “Boulodrome”, een prachtige stek achter het zwembad aan de Leemputtenweg 3. Loop gerust eens binnen, dan kun je “live” het mooie kunstwerk bekijken (en de uitleg van “Fanny” horen), koffie drinken en gezellig een potje boulen. Er zijn 16 binnenbanen in 2 hallen, nog veel meer buitenbanen. Boulen is laagdrempelig en toegankelijk van jong tot oud. Durf jij te knallen
met de ballen?