PV Wij Liggen is een sterk groeiende vereniging welke opgericht is op 7 december 1984. Met de komst van de nieuwe accommodatie steeg het aantal leden naar ongeveer 90. De vereniging is bij de Nederlandse Jeu de Boule Bond (NJBB) ingeschreven onder nummer 05-139 in District Zuid-Oost.

Bij PV Wij Liggen kan men recreatief spelen. Hiervoor worden vele activiteiten binnen de vereniging georganiseerd zoals Clubkampioenschappen, Zaterdagmiddagcompetitie, Kwartetcompetitie enz. Iedere woensdag worden er gemixt gegooid. Maar men kan ook petanque beoefenen als wedstrijdsport. Hiervoor kan men deelnemen aan de Nationale Competitie, Verenigingscompetitie, Bekertoernooien, Ranglijsttoernooien en toernooien die worden georganiseerd door clubs die zijn aangesloten bij de NJBB.

petanQue kwartaalblad NJBB PV Wij Liggen is verplicht al haar leden op te geven aan de NJBB. Als lid krijgt u automatisch een NJBB licentie, ontvangt u het bondstijdschrift petanQue en u bent verzekerd bij spelongevallen.
Er zijn 3 verschillende licentiepasjes. Met de CLUB-licentie kunt u uitsluitend deelnemen aan categorie 3 toernooien, wedstrijden of evenementen binnen de vereniging. NJBB Licentie
Voor deelname op het hoogste niveau of aan wedstrijden op afdelingsniveau, dient u tegen een geringe meerprijs een WEDSTRIJD-licentie aan te vragen. Op vrijwel elk moment kunt u overstappen naar een CLUB-licentie.
Leden, jonger dan 18 jaar komen automatisch in aanmerking voor de JEUGD-licentie.
Met deze licentie kunnen ze deelnemen aan alle wedstrijden van elk niveau.

Mocht u na dit lezen belangstelling hebben in petanque, dan kunt u altijd informatie vragen bij een van onze club- of bestuursleden. Of kom op een van de clubdagen vrijblijvend een partijtje meegooien.